למיקטל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/11/2012 | 12:24 | מאת: ניק

מזה שנים אני מקבל דפאלפט כרונו 750 מ"ג ביום וקלונקס 1 מ"ג חצי בבוקר וחצי בערב. עקב עלייה במשקל 20 ק"ג הומלץ לי להחליף את הדפאלפט ללמיקטל בהדרגה עד שאגיע ל - 100 מ"ג למיקטל ביום . שאלתי היא : האם הלמיקטל יכול להחליף את הדפאלפט כרונו ? האם אני יכול לחזור לדפאלפט בעתיד . תודה על תשובתך

12/11/2012 | 08:40 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כן לכל השאלה - זה על הנייר. פרקטית לא תמיד קל לאזן את המחלה עם החלפת הטיפול. דרך אגב למיקטל יכול לגרום לעלית משקל גם כן אולי במידה פחוד חריגה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים