איבחון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/11/2012 | 09:00 | מאת: עידן

אני עם רקע של פגיעה רב מערכתית. בין היתר גם היתה פגיעה בחוליות צוואר. זה האבחון של הנוירולוג: observation patient under observation s/p multiple trauma suspected polyneuropathy observation patient under observation for neuropathic pain אני מטופל בליריקה מה אומר האיבחון? והאם זה מצב כרוני? תודה מראש על התשובה

07/11/2012 | 06:21 | מאת: עידן

התלונות שלי: צוואר תפוס, כאב ראש אחורי מקרין לצד ימין כאב לוחץ קבוע, ידיים נרדמות,הרגשה של הליכה על אבנים והרדמויות כפות רגליים. כל מגע עדין כמו מים או רוח הופך לכאב גדול. הכאבים מתגברים במיוחד בלילה.

07/11/2012 | 09:28 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, בלי לבדוק אותך ובלי לראות בעיני תוצאות הבדיקות אין לי שום אפשרות לשאלותך.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים