כאב ראש שעבר מצד שמאל לצד ימין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/10/2012 | 07:31 | מאת: שרית

שלום רב, אני בת 25 בריאה לגילי. בשבוע האחרון החלו אצלי כאבי ראש יחד עם קושי בנשימה ותסמיני שפעת (חום, כאבי שרירים וחולשה כללית). תסמיני השפעת חלפו אמנם נותרתי עם קושי בנשימה (כלומר קשה לי לנשום עמוק) וכן כאב ראש. הכאב ראש החל בעיקר בצד שמאל של הראש מעט מעל לרקה אולם היום בבוקר קמתי עם כאב ראש באותה נקודה אבל בצד ימין של הראש. בתחילה חשבתי שמדובר בסינוסיטיס שהיה לי בעבר ואופיין בכאב ראש דומה בצד שמאל של הראש,אולם היום משקמתי עם כאב דווקא בצד ימין אני כבר לא בטוחה. רופא המשפחה בדק אותי ואמר שהכל בסדר אולם רשם לי אנטיביוטיקה לסינוסיטיס ליתר ביטחון. האם אכן יש חשש לסינוסיטיס על אף המעבר של הכאב לצד השני של הראש ועליי להתחיל עם האנטיביוטיקה? או האם תופעה זו מעידה על מחלה מסוג אחר כמו מיגרנה למשל? מה כדאי לעשות? אציין גם כי התקופה האחרונה מאוד לחוצה עבורי ואני לא שוללת אפשרות שהכאב נגרם כתוצאה מלחץ למרות שזה לא קרה בעבר. אשמח לתשובתך כיצד לפעול תודה ויום נעים

29/10/2012 | 08:22 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

נראה לי ומגיע לך בירור נוירולוגי. אני מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל: 03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים