מה הבעיה שלי ואיך מטפלים בה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/08/2011 | 18:00 | מאת: זוהר

שלום ד"ר אני בת 16 וסובלת מלחץ תוך גוגלתי ,עברתי ניקור פעמיים...בנוסף לכאב מהלחץ התוך גוגלתי (שעבר בעקבות האורמוקס שלקחתי)יש לי כאבים נוספים ..כאבים מטרידים כמו התכווצויות כאלו בתוך הראש ,בנקודה ספציפית מאד בראש בצד ימין אני מרגישה כאילו יש לי רעידת אדמה בראש זה נמשך כמה שניות ואז נעלם..ויכול לבוא אחרי שעה שוב לכמה שניות ולהעלם,באמת שאני כבר מיואשת ולא יודעת מה לחשוב זה מפריע לי בתפקוד היום יומי,הניורולגים שלי אומרים םשזה טנשן הדנקס אבל אני בטוחה שלא כי זה לא הכאב שדומה לתיאור הטשן הדנקס... יכול להיות שהכאב שלי נובע ממקור עצבי ?בבקשה עזור לי איך לטפל בזה..האם לעשות דיקור בראש ??

31/08/2011 | 09:01 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אם הכאב מוגדר כנאורלגיה לפעמים דיקור ( block ) יכול לעזור אך תביני אני מתאר את זה באופן כללי ורק בדיקת רופא יכולה לעזור באבחון וטיפול.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים