הסבר על אבחנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/10/2012 | 20:58 | מאת: שולה

שלום רב אודה לך באם תסביר את המונח שנרשם עי רופא הנוירולוג במכתבו לאחר בדיקה "להנ"ל תסמונת epyr מתקדמת כולל היפומימיות והיפופוניות מיירסון סנטאוס חיובי , טונוס רגידיות מתגבר בבדיקה דו צדדי יותר מימין ,הפרעה בהחזר פוסטורלי "כמו כן ידוע על דיסטוניה רבת שנים . מחכה להסבר על מהות התסמונת והבדיקה . בתודה .

24/10/2012 | 09:19 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב, הצלחתי בקושי להבין משמעות של "epyr" אחרישעברתי על ממצאי הבדיקה. כנראה מדובר בתסמונת אקסטראפירמידלית (EXTRAPYRAMIDAL SYNDROME) אשר מלוואה בדרך כלל בתסמינים פרקינסוניים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים