טיקים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/10/2012 | 16:45 | מאת: עומר

אני בן 22, מגיל צעיר אני סובל מטיקים בעיניים ומרעידות בגוף (כמו פרפור). אני כבר 4 שנים לוקח rispond לפי המלצה של רופא באזרחות וכשהתגייסתי הרופא הצבאי המשיך את התרופה הנ"ל, בלי לשאול הרבה שאלות. בנוסף לטיקים בעיניים ולרעידות יש לי לפעמים רצון לא מוסבר לגעת בדברים, שיעול ולאחרונה אני גם שוכח מילים. שאלתי היא האם יש טיפול תרופתי שיכול לעזור? או האם טיפול אלטרנטיבי (כמו דיקור והומופאתיה) יכול לעזור? מה מומלץ? תודה מראש.

17/10/2012 | 08:41 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

קודם כל צריך לפנות לנוירולוג עקב שינוי במצב לצורך בדיקה הוחלטה לגבי המשך הבירור. לפי כך להחליט לגבי טיפול תרופתי או אחר.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים