תחושת זרמים ו צמרמורת בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/09/2012 | 17:43 | מאת: מיר

שלום רב. גמר חתימה טובה אני רושמת לאחר שדי התייאשתי מתשובת רופא המשםחה. בת 45.5 אם ל3 ילדים. לא מעשנת\ לא שותה- משקל ממוצע. עובדת כמשזירה במפעל גדול.סיפור של המון שנים סובלת מהפרעת קצב לא מסוכנת, פעימה מוקדמת. אמא שלי נפטרה לפני 19 שנה מגידול בגזע המוח. היתה צעירה. אני סולת כל חי מגיל מאוד צעיר ממגרנות. איני נוטלת בתרופותחזקות כי יש לי דופק מהיר. למדתי להסתדר עם המגרנות . בשנה האחרונה אני חשה מפעם לפעם כמאין נימול או זרם או צמרמורת מאוד קצרה בראש. פעם צד ימין, פעם במקום אחר בראש. לא התייחסתי. לאחרונה יש לי יותר ויותר. אני יושבת במיטה או בספה או תוך כדי עבודה וחשה צמרצורת קלה בראש. שנייה וזה עובר. מן זרם קשה לי להסביר. אמרו לי שזה שום דבר.אני מאודד מוטרת סובלת מחרדות בעקבות הסיפור, חוץ מזה שמדי פעם יש מן חולשה כלללית בכל הגוף דופק מהיר וזה עובר. רופא המשפחה אינו מתייחס. בדיקות הדם תקינות. הוא וען שזה לחץ.. איני בוטחת בתשובה. האם תוכל להמליץ לי על בדיקה אוא אחר שאני יכולה לעבור על מנת להבין מה עובר עלי.תודה

27/09/2012 | 08:27 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל:03-5505534.

27/09/2012 | 09:21 | מאת: מיר

בוקר טוב תודה על התגובה- אך אני שייכת לקופת חולים כללית. אגיע עליך פרטי אני מבינה... הייתי רוצה לדעת אם תוכל לרשום לי איזה כיון יכול להיות עד שאקבע תור אצלך.. בכל פעם יש לי יותר ויותר זרם (מוכחרה לרשום שזה לא כואב) רק תחושת נימול קצרצרה, מסבירה לבעלי שזה כמו מאוורר שפתאום חשים צמרמורת בראש. אשמח לתגובתך

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים