שלום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/09/2012 | 15:35 | מאת: ליאנה

מזה זמן רב יש לי מעין "טיקים" של משיכה באף... אני בת 29, ואני זוכרת שכבר מהילדות היה לי את זה, ולא התייחסתי לזה אף פעם. בנוסף יש לי מדי פעם מן חוסר שקט בגוף שמתבטא בצורך לכווץ את השרירים בעיקר בגפיים (זה נקרא טיקים?)- לפעמים זה בא לי בהתקפים שנמשכים אפילו שעה... אני שמה לב שזה קורה לי כשאני לא רגועה... משום מה בזמן האחרון זה מטריד אותי באופן כזה שאני תוהה האם זה מצריך בירור? תודה!

27/09/2012 | 08:17 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

ממליץ על בדיקות דם כולל TSH. להקטין כמות קפה, קולה. לשקול לקחת תכשירים טבעים לצורך הרגע כמוRELAXIN 500 מ"ג לפני שינה.

27/09/2012 | 18:19 | מאת: ליאנה

מתגובתך אני מבינה שכל אלו סימפטומים לחוסר שקט? דווקא עשיתי בדיקות דם, כולל TSH והכל יצא תקין. את הטיקים שתיארתי אני זוכרת מילדות.... יש עוד אופציה חוץ ממה שהצעת?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים