בוטוקס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/09/2012 | 01:52 | מאת: טל

שלום! לפני כשבועיים הזריקו לי בוטוקס (בכמות דיי גדולה) לכל האמסטרינגס בגלל בעיית ספאזם וכך אוכל לישר את הברך.. ואז התחילה הדרדרות במצבי הפיזי..בכל הגוף ..גם הגב חלש מאוד! עשיתי גם צילומי סיטי ובדיקות דם שיצאו תקינים... יש מצב לכזאת פגיעה עקב הבוטוקס?? אם זה באמת הבוטוקס זה יעבור עוד 3 חודשים בערך..נכון?? השאלה המטרידה אם זה באמת אפשרי שזה יקרה שזה ישתלט על כל הגוף??

24/09/2012 | 08:00 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מציע לעשות בדיקת דם לCPK, TSH ולעשות EMG בגפיים התחתונות ושרירים פרא-ספינליים כולל DECREMENT.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים