תחושה ירודה בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/09/2012 | 08:19 | מאת: ציפי

שלום רב, בת 32 רווקה, בשנתיים האחרונות כאשר אני צריכה לשירותים, יש לי קושי בתחילת השתנה ואני יכולה להמתין לפעמים כמה דקות עד שהשתן יוצא, נבדקתי לאחרונה באורודינמיקה ונאמר לי שיש לי תחושה ירודה - ז"א יש לי תחושה מאוחרת שאני צריכה להתרוקן ולכן הרופאה אמרה שאני ילך לנוירולוג כי היא חוששת שיש לי בעיה עצבית. מאז שזה נאמר לי, זה תופס לי את הראש כי לדעתי זו תופעה מאד חמורה ובמיוחד לבחורה צעירה כמוני שהחיים עוד לפני. יש לציין שהייתי מתאפקת הרבה ללכת לשירותים ואולי זו טעות חיי. האם התופעה הנ"ל מוכרת ומה יש לכם להציע?

20/09/2012 | 08:33 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, מציע להתחיל את הבירור מרופא אורולוג.

20/09/2012 | 15:22 | מאת: ציפי

אני כבר הייתי אצל אורולוגית והיא הפנתה אותי לנוירולוג כי יש חשש שמדובר בבעיה עצבית, האם שמעת על דבר כזה ואיך מטפלים בזה? תודה רבה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים