האטה בכושר הדיבור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/09/2012 | 22:59 | מאת: ג'ולי

אני בת 54, לפני כשלושה חודשים עברתי תאונה ושברתי את עצם הבריח (סביר להניח שאין קשר). מאז אני מרגישה ירידה מאוד משמעותית בכושר הביטוי שלי.עד כדי כך שהאנשים מסביבי חסרי סבלנות איתי.יש לציין שלפני כן נהלתי שיחות כרגיל ובאופן שוטף. בורחות (שוכחת) לי מילים ובנוסף מרחיבה את הסיפורים ללא צורך... זה מפחיד. מה עושים? מה בודקים? זה יכול להיות התחלה של הלצהיימר? תודה.

19/09/2012 | 08:31 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לפמות לנוירולוג. מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל: 03-5505534

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים