התקף אפילפטי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/09/2012 | 23:21 | מאת: רחל

10/09/2012 | 23:28 | מאת: רחל

מדובר בבני בן 24 סובל מחרדה כללית ומטופל כבר 6 שנים ברסיטל לפני חודש החליפו לו לסרנדה וירד בהדרגה מהרסיטל ועלה בהדרגה עם הסרנדה.בשבת האחרונה קיבל התקף אפילפטי מאד קשה בפעם הראשונה בחייו.פונה ע'י אמבולנס לב'ח ונמצא במחלקה הנוירולוגית לבדיקות בינתיים ללא שום ממצא.האם התרופות או ההחלפה יכלה לגרום לזה? האם זה יכול לחזור?הוא עכשיו יהיה בחרדה שזה יחזור וזה יחמיר את מצבו.מה ניתן לעשות?

12/09/2012 | 08:58 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי להמשיך ולהשלים את הבירור לפני החלטה לגבי טיפול באנטי-דפרסנטים. בדיקות מולצות - CT מוח ובהמשך MRI. בדיקות EEG חוזרות. לפעמים יש מקום לשלול מחלה זיהומית בעזרת בדיקת נוזל השדרה. תמיד כדאי בעדינות לברר לגבי נטית חומרים נוספים מעבר לסרנדה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים