פנים נרדמות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/09/2012 | 20:51 | מאת: Zohar

שלום דר שיכמן ,לפני כחודש נרדמו לי חצי פנים וחצי יד שמאל. אושפזתי והסיטי מוח מצאו לי : אוטם לקונרי בקפסולה אינטרנט מימין. נתנו לי אספירין וסימוקסון כי הכולסטרול עומד על 80 . מאז יש לי קצת הירדמויות ביד ובשפתיים , היום יש לי אותה תופעה כמו בפעם הקודמת מה התופעה הזאת ? הרופת משפחה אמרה לי שאני צריכה לחיות עם זה . האם אני צריכה לעבור עוד בדיקות ? ואם אין חשש למשהו מסוכן? תודה מראש

12/09/2012 | 08:51 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב, ירידת תחושה כנראה קשורה לאירוע מוחי קטן. יש מקום לאזון הטיפול ומעקב אצל נוירולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים