טיקים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/09/2012 | 22:26 | מאת: יאנה

שלום רב. שמי יאנה ורציתי לבקש ממך עזרה ו/או התייעצות מקצועית. כבר מעל 4-5 חודשים שיש לי תיקים בשרירי האוזניים. מאז ילדות אני יכולה להזיז כל אוזן לחוד, אבל לאחרונה אני לא מצליחה להפסיק זאת. אני עושה זאת בעצמי בכוחות עצמי, אך אני לא מצליחה לגרום לעצמי להפסיק זאת. מרכע שאני פותחת עיניים בבוקר אני מתחילה ולאחר כ - 30 דקות בערך מתחיל אצלי כאב ראש בגלל הכיווץ שרירים הזה. אני לא מבינה למה אני עושה זאת וכיצד להפסיק זאת, כי זה גורם לי לכאבים בראש שאפילו כדור נגד כאב ראש כבר לא יכול לעזור לי. אני רוצה להיכנס להריון בעוד כחודש, לכן צריך להתחשב באילו תרופות לקחת. בנוסף אני התחלתי לצרוך ויטמין B ואומגה "9 חודשים" לפני הריון, כי הדבר הזה שקורה לי מוציא אותי מריכוז לגמרי והתחילו לי אפילו בעיות זיכרון. 0527864470 האם תוכל להמליץ לי על משהו?

12/09/2012 | 08:31 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל: 03-5505534.

12/09/2012 | 11:43 | מאת: יאנה

ד"ר בוריס, תודה רבה על התייחסותך! אני אשמח אם תוכל להגיד לי האם זה כיהיהכרוך בתשלום (אני חברת מכבי זהב). ואם כן, כמה. אתה יכול לכתוב לי במייל: [email protected] פשוט אני מבאר - שבע. כמובן שאני רוצה שתבדוק אותי. אין מישהו אחר שרוצה להתייח לזה ברצינות...

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים