תסמונת מנהרת שורש כף היד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/09/2012 | 08:14 | מאת: ורד

שלום ד"ר שיכמן, אני סובלת מבעיית תסמונת התעלה הקרפלית. אני כרגע נימצאת בארה"ב ורוצה לחזור לארץ לקבלת טיפול. יש לי מספר שאלות בנושא ואני מקווה שתוכל לענות לי עליהם. קודם כל האם ניורולוג מטפל בבעיה הזו או אורטופד? הבנתי שאפשר לעשות ניתוח, האם כל מטופל יכול לדרוש לעבור את הניתוח? אני יכולה לשהות בישראל 3 חודשים, לפי מיטב ידיעתך, האם זמן זה יספיק לי כדי לקבל אבחנה מרופא מומחה ולעבור את הניתוח? כי אני יודעת שלפעמים קבלת תור לניתוח יכול להיארך חודשים ארוכים.... תודה, ורד

06/09/2012 | 09:33 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב תסמנת תעלה הקרפלית נגרמה עקב ביעה מכנית (לחץ) לטיפול של אורטופד כף יד. לרוב טיפול שמרני. אין לדרוש ניתוח, בדרך כלל רופא מחלית על הצורך לנתח ומציע לפציאנט.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים