כאבי פנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/09/2012 | 21:17 | מאת: מירי

שלום רב! שמי מירי , אני בת 34 בריאה בדרך כלל. מזה כשלוש שבועות התחלתי לסבול מכאבים באזור לסט עליונה שפירשתי אותו ככאב שיניים, אומנם ביקור אצל אופא שיניים שכלל בדיקה מקיפה וצילום רנטגן שלל כל בעיה. כוון שכאב לא פסק ועבר לאזור האוזן פניתי לרופא אף אוזן גרון שאף הוא שלל דלקת או נוזלים באוזן אך האריך שכנראה מדובר בדלקת בעצב שמעצבב את פרק הלסט והמליץ על חימום המקום ע"י הנחת צמר גפן עם אלכוהול בתוך האוזן ולקיחת משחכי כאבים בסגנון נורופן. כך עשיתי אבל שום דבר לא משטפר. כלומר הטיפול הנ"ל עוזר למספר שעות אך לאחר מכן הכאבים חוזרים. הכאב מתחיל בדרך כלל באותה שעה (בין 3-5 אחר צהריים) בעוצמות שונות. לפעמים אני מצליחה להתאפק ולא לקחת משחכי כאבים ולפעמים הכאב חזק מדיי ואני לא מצליחה לתפקד ללא כדור נורופן. ברצוני לציין שבעבר סבלתי מהתקפים דומים אך הם היו קצרים מאוד וחלפו לאחר טיפול ע"י חימום עם אלכוהל תוך יום או יומיים.עוד דבר - הפעם ההתקפים התחילו במקביל למחלת פנאומוניה ותוך כדי טיפול אניטיביוטי (רוליד). האמת היא שני מוטרדת כן ממשך ההתקפים וכן מכך שטרם הומלץ לי שום טיפול שיעזור. אשמח אם תמליץ לי בנושא. בכבוד רב ובתודה מראש. מירי

06/09/2012 | 09:09 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, מירי יש מקום לבדיקת נוירולוג וכירורג פה ולסת. אני מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל 035505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים