מודאגת מאד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/08/2012 | 15:50 | מאת: תמר

אני כבבת 37 , נשואה ואם לילדים. מזה כ-5 חודשים אני סובלת מהרגשת חום בעירה-שריפה בבהונות הרגליים ולעיתים גם באצבעות הידיים.כמו כן יש לציין כי בבדיקות הדם האחרונות יש חסר גדול בויטמין D עד - 7 וכן כולסטרול 256 -כללי ו-L.D.L-176 . כמו כן בשבוע האחרון הנני סובלת גם מתחושה של משהו תקוע בגרון המקשה עלי אפילו בבליעת רוק. שאלתי היא האם יש קשר בין הסמפטומים שציינתי ועל מה הם מעידים? אודה על תשובתך המהירה.

29/08/2012 | 16:45 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

הממצאים בבדיקות דם לא מסבירים את התלונות / תחושות. כדאי לפנות לרופא מטפל.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים