הצלחה במבחני מיון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/08/2012 | 21:29 | מאת: שרון

שלום אני מקווה שאני בפורום הנכון רציתי לשאול -אני עשיתי מבחן כניסה למשטרה.מבחן של משרד ממשלתי.ומבחן מיון של קופת חולים..את אף אחד מבין שלושת המבחנים לא עברתי ... שאלה ראשונה :האם יש קשר מסוים במבחנים האלו... שאלה שניה :האם אי עמידה שלי במחנים מצביעה על איזו שהיא בעיית קשב או משהו אחר. עלי לציין כי אין לי שום הפרעות קשב או איבחונים שעשית בעבר אני בנאדם רגיל לחלוטין

15/08/2012 | 08:42 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני לא הבנתי מה ולמה המבחנים האלו. לא הבנתי את השאלה לא מבין איך אני יכול לעזור בכך.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים