כאבי ראש כרוניים ממושכים, סחרחורות, עייפות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/08/2012 | 02:26 | מאת: מור

שלום, אני בת 25. מגיל 19 לערך סובלת מכאבי ראש כמעט יומיומיים שלעיתים מלווים בסחרחורות הנמשכים מספר שעות. לעיתים מופיעים בבקרים, אך לרוב בשעות הערב. נשלחתי לבדיקות CT, EEG בדיקות דם וכו'. הכל תקין. ניסיתי טיפולים תרופתיים ואלטרנטיביים ללא הצלחה. בחודשים האחרונים אני סובלת מעקצוצים חולפים בידיים וברגליים ומעייפות כרונית. למיטב ידיעתי, התופעות תואמות למספר מחלות כמו טרשת נפוצה. פיברומיאלגיה. לצערי הרופאים אליהם אני הולכת לא מתייחסים לתלונות שלי ברצינות, מכיוון שאין ממצא פתולוגי,ואני מרגישה חסרת אונים. האם לדעתך יש שחר לחשש שלי מן המחלות הללו או שאני היפוכונדרית כפי שטוענים רופאיי? בתודה, מור.

13/08/2012 | 21:13 | מאת: יעל

תלכי לכירוג!!! לפעמים כאבי ראש נגרמים כתוצאה מבעיה בקרוטידים שהם עורקים בצאוור שמובילים דם למח. אינני רופאה אך לפעמים בעיות בחוליות הצאוור או לחץ דם גבוה גם עושים כאבי ראש. גם בעיות ראיה או מגרנה יכולים לגרום לכאבי ראש. נסי לבדוק את כל האפשרויות תתנחמי שזה לא פיברומיאלגיה חמודה ... לפי התאור שלךזה ממש לא!!! אל תזניחי ולכי להיבדק!!! גם אם מרגישה נודניק. תרגישי טוב

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים