דלקת בעצב-occipital neuralgia

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/08/2012 | 17:46 | מאת: מינה סולימני

שלום רב, במשך חודשיים יש לי כאב עז באיזור צוואר ואוזניים ומסביב לאוזניים. הייתי אצל רופא אא"ג הוא ערך בדיקות ונמצא הכל תקין ושלח אותי לנוירולוג והנוירולוג אמר שנראה לו שיש לי דלקת בעצב. אני רוצה לדעת איך אפשר לדעת בוודאות שיש לי דלקת בעצב? האם בכלל יש לי דלקת בעצב ולא מחלה אחרת? איזה תרופה אני צריכה לקחת ואחריי כמה זמן הכאב יעבור? מהי דלקת בעצב ומה גרם למחלה הזאת? תודה רבה!

06/08/2012 | 08:09 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

נאורלגיה של העצב העורפי - אבחנה קלינית של נוירולוג. נראה לי מוזר, לפחות לא רגיל ומדובר בנאורלגיה דו-צדדית.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים