בדיקת EEG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/08/2012 | 13:52 | מאת: עינת

עקב תחושת טרם עלפון עברתי EEG. הממצאים: תרשים ערנות מראה רקע סמטרי, סדיר, מורכב מאלפא 8-12 מ/ש מעורב בביטא קידמיים. מדי פעם באזור טמפורלי משמאל נרשמו גלים אחדים אשר בולטים מן הרקע. אין לראות פעילות אפילפטית מובהקת. סכום: אי סדירות חדה טמפורלית שמאלית. מה אומרים הממצאים?? איך מ"מדי פעם" מגיעים לאי סדירות חדה? אני מאד לחוצה. אודה על תשובתך

06/08/2012 | 08:01 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני באמת לא מבין תיאור ומה כוונה של "אי סדירות חדה". ממליץ לבצע את הבדיקה בחסך שינה. אני תמיד מעדיף לראות בעיניים את תרשים EEG.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים