בלבול וכאב אצל מבוגר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/07/2012 | 13:41 | מאת: טליה

שלום, אבי בן 71 עבר לפני חודשיים ניתוח שאיבת דיסק, עקב הניתוח היו לו כאבי תופת, והוא שהה בבית עם כאבים ומשככי כאבים בשם פירוקסט, לאחר חודש החלטנו לאשפז אותו בבית חולים, הוא הגיע לבית חולים במצב ממש לא טוב, לאחר בדיקת MRI, התגלה זיהום בעמוד השידרה והחלו לתת לו אנטיביוטיקה לוריד, ולכאבים טרגין ואופטלגין, לאחר שהייה של שבועיים , הוא הועבר לשיקום במוסד גריאטרי (כבר שבועיים וחצי שהוא שם), שם נתנו לו המשך אנטיביוטיקה,טרגין , אופטלגין וגם מדבקה , בבית חולים היה לו בלבול רק בלילה, ואילו במוסד החל בלבול גם ביום, כאשר יש לפעמים התנהגות בלילה אגרסיבית אז נתנו לו גם הלידול, לפני 3 ימים הפסיקו לתת לו את הטרגין אך הבלבול נמשך, ברצוני לדעת האם הבלבול יעבור לאחר שלא יהיה זיהום ולאחר שיורידו לו את התרופות ? האם הבלבול הינו נזק בלתי הפיך?

02/08/2012 | 08:11 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני לא יכול ולא יודע לתת תשובה לשאלות שלך. כדאי שרופא נוירולוג יבדוק אותו במוסד שהוא נמצא.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים