פענוח EEG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/07/2012 | 14:42 | מאת: קטיה

אני בת 30 בזמן אחרון אני מרגישה ירידה בזיכרון וכאבים במצח.עשיתיEEG. מימצא:תרשים ערנות תקין. פעילות רקע:מקצב אלפא סימטרי בתדר 10 הרץ,נראה באזורים האם לאחר עצימת עיניים ,פעילות בטא נמוכה אמפליטודה,הופיעה באזורים הקדמיים. באיוורור יתר ,לא נצפו שינויים.בהבהוב אור,לא נרשמו שינויים. קוראלציה קלינית:תרשים ערנות,תקין לגיל הנבדק. האם הכול תקין?ומה זה אומר פעילות בטא נמוכה אמפליטודה הופיעה באזורים הקדמיים?

31/07/2012 | 08:06 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

1. EEG תקין - פעילות חשמלית מוחית תקינה. 2. עדיין יש להמשיך ביור.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים