כאבי ראש ממושכים...

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/07/2012 | 12:02 | מאת: ורד

שלום רב, אני סובלת מכאב ראש נוראי מזה מספר ימים. היו לי כאבי ראש בעבר ואף כאב ראש בצד ימין של הראש לבד גם, וכשפניתי לנוירולוג נאמר לי שזה טיפוסי למגרנות ואף היו כאבים שבהם התנתקות מהסביבה לחדר חשוך מאור ושקט עזרו. כאבי הראש הנוכחיים מתבטאים בהרגשה של כול מיני סוגי כאבים בראש מעין תחושת "שיפוצים" בראש. רצוי לציין שקרו מקרים בעבר שכאשר ישב ודיבר מולי אדם בקצב מהיר ביותר וקבוע הרגשתי לפתע ניתוק כמו של "שקע-תקע" בראש ולאחריו המשכתי לראות מולי את האדם מדבר,הבנתי ושמעתי אותו אבל אני כאילו לא הייתי שם נוכחת.(קרה לפני כשנה לערך). בפעם אחרת,כשקרה מצב דומה ביותר הרגשתי שהלסת שלי הופכת קשה וכבדה וקשה לי להזיז אותה. המקרה האחרון שציינתי (עם הלסת) קרה לפני כשבועיים. הכאב של הימים האחרונים לא נפסק כמעט והמוח מרגיש כאילו לפני פיצוץ. אני לא יכולה להתרכז בכלום,לא יכולה עם המון רעש, שמש עושה כאבים, עייפות מתגברת ואם אני מתעוררת באמצע הלילה אז הראש מרגיש כבד נורא וכואב. מה זה יכול להיות? ממה זה יכול לנבוע? אשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית. בתודה מראש, ורד.

29/07/2012 | 08:16 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מוכן לבדוק אותך בקליניקה שלי בחולון, טל: 03-5505534.

29/07/2012 | 13:25 | מאת: ורד

שלום רב, תודה על המעה המהיר, אך אשמח גם לשמוע את דעתך על פי הסימפטומים שתיארתי בהודעה. האם זה תואם לכיוון כולשהו נוירולוגית?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים