קפיצות של איברים בגוף בהרדמות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/07/2012 | 22:10 | מאת: הילה

שלום רב, שמתי לב שבתקופות של מתח נפשי,לחץ ודאגה השינה שלי גרועה עד כמעט לא קיימת כי כל פעם שאני מנסה להרדם אני מתעוררת כי קופצת לי היד או הרגל,אבל הכי מפחיד אותי זה כשאני מרגישה שהפה שלי נפתח חזק ונסגר וזה מעיר אותי,כל קפיצה כזו מעירה אותי. אני מטופלת בכדורים נגד חרדה ודיכאון. האם זו תופעה מוכרת?

27/07/2012 | 20:53 | מאת: נתי

מקרה דומה קרה לי גם בעת שהייתי חייל ונירדמתי באוטובוס.. היד שלי קפצה ופגעה במי שישב לידי... רופא הבסיס המליץ לי עם בדיקת CT קצרה אבל אל מצאו לי כלום. http://www.doctors-opinion.com/

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים