כתמי עור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/07/2012 | 11:07 | מאת: דליה

לאחרונה אבחנו אצלי פרקינסון והתחלתי להשתמש באזילקט. אני כנראה נושאת את המחלה הרבה זמן ושאלתימתייחסת לכתמי עור אדומים כהים על הזרועות. האם יש להם קשר לפרקינסון. הרופא אמר שהדבר נגרם בשל האספירין שאני נוטלת. בשבועות האחרונים הפסקתי לקחת אספירין ובכל זאת צצים כתמים גדולים. אשמח לדעת אם יש קשר למחלת הפרקינסון תודה דליה

22/07/2012 | 08:18 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

לא יודע לקשור כתמי עור ופרקינסון ואזילקט אך חייב להזהיר אותך. לפני החלטה בהמשך לגבי טיפול בדופיקאר חייבים לבדוק את הכתמים לצורך לשלול את מלנומה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים