לאחר פגישה עם נוירולוגית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/07/2012 | 13:39 | מאת: אמיר

היא אמרה שתחושת הנימול שמופיעה אחת לשנתיים באה כתוצאה ממאורה וכאבי ראש ומגרנות. אשתי סובלת מכאבי ראש ומגרנות על בסיס יומי ,לפני שנתיים בזמן הריון היתה לה תחושת נימול ביד ימין ,בשפה ובלחי,זה נעלם לאחר 3 דקות,היא טופלה בקלקסן עד הלידה. לאחר הלידה {לפני שנה} היא עברה MRI מוח תקין אך עם הערה "מוקדים קטנים ובודדים בחומר הלבן הדו צידי -בלתי ספציפיים", שלשום בערב לאחר יום עמוס כאבי ראש אשתי חשה שוב תחושת נימול הפעם בצד שמאל,וזה נעלם לאחר 3 דקות. אתמול עברנו שוב MRI מוח וזה יצא שוב תקין עם הערה זהה לקודמת "מוקדים זעירים כמתואר וללא שינוי,ללא עדות לאיסכמיה חריפה". האם כאבי ראש עלולים לגרום לתחושת נימול חולפת ? ומהי הערכתך באופן כללי- בדיקת גוף נוירולוגית תקינה.

22/07/2012 | 08:09 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מיגרנה על בסיס יומי אינו דבר רגיל. אפשר בלי סוף לחזור לMRI אך זה לא קידם את העיניין. הייתו פונה למרפאת כאב ראש בלינסון, איכילוב ועוד.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים