סחרחורת וכאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/07/2012 | 22:11 | מאת: אריק

שלום דוקטור מזה חודש אני סובל מסחרחורות,כאבי ראש וצוואר,צפצופים באוזניים טינטוס, ונימול ועקצוצים בידיים וברגליים,חום בכפות רגליים.הייתי אצל נוירולוג, אף אוזן גרון ואורטופד.בדיקות שמיעה ו EEG תקינות, בדיקת EMG יש לי תור לעוד שבועיים. MRI למטח ע"י אף אוזן גרון לא אושר, CT צווארי ל C5-C6 לא אושר, עשיתי צילום רנטגן ששלחה אותי רופאת משפחה לצוואר ותוצאותיו : שינויים ספונדלוטיים עם אוסטיאופיטים קידמיים בגובה C5-C6 , מה זה אומר דוקטור?בבקשה תדריך אותי מה להמשיך ולעשות איזה בירור וטיפול קבעיתי למכבי טבעי טווינא, דיקוא וכירופרקטור, בבקשה דעתך והמלצותיך, תודה

11/07/2012 | 19:02 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

יש שינויים ניווניים של עמוד דשרה צווארי. כדאי לעבור את דופלר עורקי הצוואר.

12/07/2012 | 10:45 | מאת: אריק

דוקטור עברתי בדיקה כזאת לפני שנה ולהלן תוצאות בן 39 תשובה:ימי ס"מ. I.M.T- 0.5 נמצאה תקינה.  . זרימת הד  טרשתיי  קרוטיס פנימי : לא נמצאו רבדי ס"מ \ לשניה. P.S- 50 נמצאה תקינה.  . זרימת הד  טרשתיי  קרוטיס חיצוני : לא נמצאו רבדי .  תקיני  וזרימת ד  ורטברליס : כיוו נמצאה תקינה.  . זרימת הד  טרשתיי  : לא נמצאו רבדי  שמאל - קרוטיס משות ס"מ. I.M.T - 0.7 נמצאה תקינה.  . זרימת הד  טרשתיי  קרוטיס פנימי : לא נמצאו רבדי ס"מ\ לשניה. P.S- 94. נמצאה תקינה.  . זרימת הד  טרשתיי  קרוטיס חיצוני : לא נמצאו רבדי .  תקיני  וזרימת ד  ורטברליס : כיוו

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים