רעד ביד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/07/2012 | 20:21 | מאת: דני

שלום רב, אני אשמח לקבל תשובה בשם דודתי, להלן הפרטים: דודתי בת 72, סה"כ בריאה, לח"ד 135/85 , בדיקות דם תקינות, לוקחת נורמיטן 25 בבקר, 12.5 בערב, סטטור 10 מ"ג אספירין (בעקבות אירוע שעברה בספט' 2010 - שהיה חשד לTIA , פוסילאן, ויטמן D ולוסק, B12 וזהו.. מאז דצמבר 2011 מרגישה ורואה רעד ביד שמאל, בבקר הוא יותר חזק ולאחר שהיא לוקחת נורמיטן 25 מ"ג, זה משתפר אך עדין קיים. היא ביקרה אצל נוירולוג אשר כתב שיש לה רעד פוסטורלי, יציבה, תחושה תקינה רושם של ET כעת ללא הפרעה תפקודית , הציע לא לטפל ולא שלח לבדיקות. יש לציין שהיא סורגת "כבדה" עשרות שנים. כעת היא מרגישה שזה קצת התגבר ויותר מפריע לה. מה דעתך על המשך טיפול? תודה, דני

11/07/2012 | 09:52 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

ם מדובר בESSENTIAL TREMOR - ET לא תמיד מתחילים טיפול תרופתי ישר. להחלטה משוטפת של פציאנט ורופא מטפל.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים