פענוח EEG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/06/2012 | 18:26 | מאת: נטע

אחותי בת 29, 3 חודשים אחרי לידה, נשלחה עקב כאבי ראש חזקים לבדיקת EEG. בסיכום ממצאי הבדיקה נרשם: תרשים EEG בערנות עם גיוי PHOTIC-HV פתולוגי במידה קלה לגיל. פעילות הרקע בגדר הנורמה. פעילות טתא כללית היפרסינכרונית אינטרמיטינטית בלתי קבועה ללא משמעות פתולוגית ספציפית. לאור העובדה שאצלי התגלה לפני כשנתיים ממצא במוח שלאחריו הסתבר שאני חולה באסטרוציטומה אנפלסטית, היינו מעונינים לדעת בהקדם אם התשובה היא בגדר "תקינה" או לא... נודה על תשובתכם המהירה.

27/06/2012 | 07:33 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

א ראיתי משהו חריג בתשובת EEG, יחד עם זאת חייב לציין משמעות נמוחה של הבדיקה במסגרת בירור של כאבי ראש.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים