דלקת בעצב הפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/06/2012 | 12:21 | מאת: קוקי

שלום רב בעקבות כאבים חד צדדים בראש,עצמות הלחיים ובפנים נבדקתי על ידי רופא משפחה. הוא איבחן שאני סובלת מדלקת בעצב הפנים ונתן לי איבופן 400 xl פעמיים ביום למשך 5 ימים. התחלתי אתמול לקחת את האנטיביוטיקה ועדיין אני לא מרגישה הטבה הראש כבד ותחושה כללית לא טובה רציתי לדעת - 1. ממה נובעת הדלקת? וירוס? 2. מתי ארגיש הטבה? 3. האם אפשר לעשות קומפרסים עם מגבת חמה כדי להקל? תודה שרית

25/06/2012 | 08:21 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

האם קיימת חולשת שרירי הפנים? מילה "דלקת" של עצב הפנים לא ברורה ולא מגדירה את המחלה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים