האם המוח יכול לקרוס ממתחים?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/06/2012 | 19:52 | מאת: עומר

שלום רב, בן 33 זה כבר 8 חודשים שאני סובל מהדרדות חריפה בתפקוד השכלי (קוגנטיבי) שלי כולל כל ההבטים (זכרון, חשיבה, ריכוז). יש לציין שב 12 שנה לפני כן סבלתי ממתחים חריפים ובלתי פוסקים. בדיקות MRI, EEG B12, בלוטת התריס, שקיעת וספירת דם יצאו תקינות.בPET CT ירידה במטבוליזם הקורטיקאלי ביטמפורלי בתבנית סימטרית שאינה אופיינית לקבוצת גיל זו אך איננה אופיינית לווסקוליטיס. אך התופעות עדיין נמשכות ואף מחריפות. ממה יכול להגרם הדבר? האם המוח יכול ככה לקרוס כתוצאה ממתח? האם קיימת בכלל קריסה מוחית כזו, שלא נראית בבדיקות?? מת מפחד.

21/06/2012 | 00:50 | מאת: מאיה

מצטרפת לשאלה. תיארת במדויק את מה שעובר עלי בחודשים האחרונים. בת 36 מתה מפחד

22/06/2012 | 22:03 | מאת: עומר

היי מאיה, אשמח ליצור איתך קשר (אולי נוכל לחזק אחד את השנייה). מה הטלפון שלך? אפשר במייל [email protected] עומר.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים