נוקשות בידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/06/2012 | 16:40 | מאת: רינת

אני בת 54 ונוטלת ריספרדל 10 שנים לאבי פרקינסון נוירולוג טען בבדיקה שיש לי נוקשות בידיים וזאת בגלל הריספרדל. הידיים לא רעדו בבדיקה ההליכה הייתה תקינה. אף פעם לא הייתה לי נוקשות בידיים . זו פעם ראשונה שאומרים לי זאת אתמול רעדה לי פתאום האצבע המורה ביד שמאל האם תיתכן נוקשות בגלל הריספרדל? האם עלי לחשוש מפרקינסון? תודה!

25/06/2012 | 07:53 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מה הייתה סיבה לפנות לנוירולוג? ריספרדל תכשיר שבין תופעות הלוואי - התפתחות סימנים פרקינסוניים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים