בעיות בהליכה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/06/2012 | 06:16 | מאת: דני

שלום, לבני בן ה 17 וחצי התחילו לפני כשנה תופעות מוזרות. בהתחלה הוא התחיל ללכת בצורה מוזרה עם רגליים עקומות ועל קצות האצבעות ובמקביל החל לעשות גם תנועות מוזרות בפנים - ראו אצלו ממש מתח בפנים וכל מיני שרירים מקווצים. (לא רק בהזמן הליכה, אלא גם כשהוא יושב). כשהערנו לו על הנושא הזה הוא התחיל להשתדל ולשחרר את שרירי הפנים, אך בהליכה זה לא ממש עזר לו. עכשיו לזה נוספו לאחרונה כווצים באזור הכתפיים בזמן ההליכה - כתף אחת פתאום יותר למעלה, רואים מתיחה גדולה בשריר הצוואר הגדול מאחור שמגיע עד הכתפיים + שרירי הצוואר לחוצים מאוד. כשאומרים לו לשחרר - הוא עונה שזה לא תלוי בו והוא מנסה ולא מצליח. הוא גם מאוד מתוח מזה. אך זה גם מתגבר בזמן שהוא לחוץ. צריך גם להוסיף שהוא גבה מאוד בשנתיים אחרונות - והוא גם מאוד רזה והאוכל שלו בכלל לא טוב - הוא לא אוכל בשר. צריך להוסיף, שלפני כשנה אובחן שיש לו דכאון, אך אז עוד לא היו לו סימנים אלה, אלא הוא פשוט התנתק מהחברה והבית ספר. ואז הוא קיבל כמות גדולה של לוסטראל וולפוראל במשך חצי שנה. הדכאון עבר, אבל החלו עוויתות שונות כבר מאז שהחל את התרופות. בחצי שנה אחרונה תופעות אלה התגברו. מה זה יכול להיות ? למי לפנות ? תודה

18/06/2012 | 08:51 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לפנות לנוירולוג. אני מוכן לבדוק אותו במרפאתי בחולון, טל 03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים