ליריקה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/06/2012 | 19:03 | מאת: נירית

שלום..אני כבת 47 מזה שנים אני סובלת מבעיות גב וכאבים כרונים באבחנה יש לי בלטים ותזוזת חוליה , במרפאת כאב המליצו לי לקחת ליריקה במינון עולה עד 150MG . את הכדור אני לוקחת בלילה היות ומניסיוני הוא גורם לי לנמנום ותחושה של סחרחורת..לאחרונה אני חשה בכבדות ברגליים ותחושה כאילו רגלי אינן "נושאות אותי" ,זה מלווה בקושי בירידה במדרגות כאילו הברכיים מתקפלות .לעיתים אני חשה ברדימות של כף הרגל לרוב בצד אחד ,אני יודעת שהסכרת שמלווה אותי מגיל ילדות היא התשובה לנוירופתיה ,אולם עקב בעיות הגב זה יכול לבוא במקביל,אם תוכל להסביר לי לגבי החולשה בשתי הרגליים שציינתי אשמח..תודה

18/06/2012 | 08:44 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לפנות לנוירולוג בהקדם האפשרי. אני מוכן לבדוק אותך מרפאתי בחולון, טל 03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים