רעידות ביד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/07/2011 | 13:53 | מאת: יוסי גואטה

שלום בורים צהרים טובים הייתי אצל נירולוג אומנם לא מומחה ואמרתי לו שיש לי רעידות בשתי הידיים כבר חודשים אז הוא אמר לי שזה רעד פיזולוגי ויש את זה לאנשים בריאים עכשיו אני רוצה להתחיל להיתאמן במכון כושר רציתי לדעת עם יש בעיה עם אני יתאמן הכוונה יכול לגרום לי נזק כל שהוא ? ויש לי עוד שאלה האם אתה ממליץ שאני יגש ליתר ביטחון לנירולוג מומחה שהוא יאבחן אותי ליתן ביטחון ? תודה

17/07/2011 | 17:33 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, יוסי רעד פיזיולוגי (Physiological tremor ) אינו מחלה מסכנת חיים, לא תמיד רעד מסוג הזה דורש התיכסות רפואית. בדרך כלל צריך לנסות למנוע סיבות לרעד (מצבי מתח או פעילות גופנית מוגברת). מצד שני הייתי שולל סיבות מרובות נוספות בעזרת רופא נוירולוג מומחה.

18/07/2011 | 12:21 | מאת: יוסי גואטה

שלום בוריס צהרים טובים רציתי לדעת לגבי הרעידות בידיים עם אני יכול לקחת ויטמין B1 מי מה שהבנתי זה עוזר אבל תגיד לי אתה למה זה טוב בדיוק עם זה מחליש את הרעד ואת העצבים ? מאז שיש לי תרעידות אולי אני לחוץ או מתוח בגלל זה אני רק רוצה לדעת בוודאות עם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע כל יום שעה ואני נח יכול להיות לי נזק בידיים ? יש לי עוד משהו ביד ימין היה לי רעידות יותר וזה הפסיק עכשיו ביד שמאל יש לי כל פעם שאני מותח תיד אז כף היד מתחילה לרעוד ? תודה רבה על התשובות

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים