ריטלין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/06/2012 | 01:10 | מאת: הילי

ד"ר שלום, אני תלמידת תיכון בת 18.6 מאובחנת מספר שנים בהפרעת קשב וריכוז ADD, עד לא מזמן הייתי נוטלת SR40 (שני כדורים של 20) וזה עבד מעולה, אבל ההרגשה הכללית איתו לא הייתה הכי טובה. יש לי בבית בנוסף לSR, ריטלין LA30 מ"ג, לקחתי כדור אחד, אך הוא בכלל לא השפיע עליי. יש לי שלוש שאלות: 1\ האם ניתן לקחת שני כדורי ריטלין LA30 בבת אחת? או שלא מומלץ? 2\ במידה ואטול שני כדורי LA30 יש סיכוי גבוה שאתקל בקשיי הירדמות בשל השפעה ממשוכת רבה? כלומר יכול להיות שהוא יעבוד מעבר ל12 שעות והשפעתו תהיה ניכרת? (דרך אגב, משקלי 49 קילו) אני יודעת שקשה לדון במינונים באינטרנט, לכן אני לא מבקשת המלצה על מינון מסוים, אלא רק לדעת בגדול, רציתי לקבוע תור לנירולוג אך סביר להניח שכל הבגרויות שלי יסתיימו עד שאגיע אליו. אודה ואשמח לתשובות!

18/06/2012 | 08:39 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לנסות כדור של RITALIN LA 40 MG תחת מעקב של נוירולוג שלך.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים