הסתיידות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/06/2012 | 12:11 | מאת: עדן

היי, אני בת 20 ולפני כחודש במהלך הלילה התעוררתי מרעד בכל הגוף שעבר לאחר כמה שעות והחלו כאבי ראש שנמשכים עד היום הזה. נשלחתי לבדיקת סיטי ונכתב לי בתוצאה כך: לא ניצפו ממצאים מוקדים ברקמת המוח מלבד הסתיידות גסה בסמוך לסולצי באונה פריאטלית משמאל. מה זה אומר? זו אכן הסיבה לכאבי הראש? האם ייתכן ויש קשר לכך שעברתי תאונת דרכים לפני כחודשיים (פגיעת צליפת שוט)? אשמח לתשובתך. תודה

04/06/2012 | 08:29 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

הסתיידות - תת קורטיקלית ממצא כנראה לא חדש אך דורש המשך הבירור, למשל CT ANGIO. בכל מקרה אני לא יכול לקשור את זה באופן ישיר עם התאונה. מצב דורש המשך הבירור.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים