נגישות
נגישות

אלטרולט ותופעת לוואי הטינטון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/08/2018 | 08:10 | מאת: מיכל

שלום רב אני לוקחת אלטרולט 10 מג כבר כחצי שנה לכאבים נוירולוגים. התחלתי לסהול מטינטון שבהתחלה עוד היה לפרקים ועכשיו הוא קבוע ובלתי נסבל. האם בהפסקת האלטרולט הטינטון יפסיק או שנגרם לי נזק?

לקריאה נוספת והעמקה

למיכל שלום רב, פני לרופא שרשם את האלטרולט כדי לבחון את הקשר בין התרופה לטינטון, ומה צריך לעשות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים