תשובה של ביאופסיה של סיבי העצב הדקים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/08/2018 | 16:12 | מאת: משה

שלום רב דוקטור. עשיתי את הביאופסיה של סיבי העצב הדקים. שלחתי לך את התשובות ואני ישמח אם תסביר לי מה אומר כל הדבר הזה. אני סובל מאד במיוחד בכפות רגליים ועד הברך מתחושות של שריפה תחושות קשות של דקירות וצריבות.יש לי תחושות בכפות רגליים כאילו אני הולך על אבנים קטנות. יש לי גם חוסר תחושה ברגל ימין.ואני ממש מוגבל בהליכה ולפעמים אפילו צולע. האם התשובות של הביאופסיה קשורות לכל התסמינים האלו?ואם כן האם זה מהתאונה שעברתי?(רכב נכנס בי מאחורה בעוצמה והיה לי צליפת שוט)? אני גם סובל הרבה מזעה וממש סובל מקור וחום קיצוניים. וגם מסחרחורות והרגשת עילפון. אני ישמח אם תקשר לי את כל העניין לממצאים ששלחתי לך בביאופסיה. תודה רבה על ההתיחסות

למשה שלום רב, כל אלו שאלות מצוינות לרופא ששלח אותך לבצע את הביופסיה בפגישה מרפאתית מסודרת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים