Mri מוח וגזע מוח : מקווה תשובה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/08/2018 | 00:37 | מאת: סגית

עקב כאבי ראש וסחרחורית והתעלפויות חוזרות . בבדיקת mri יש לציין ציסטה בבלוטת האצטרובל 11 מ"מ ( ציסטה של הפינאליס) רציתי לברר מה עושים בציסטה ?

לסגית שלום, רצוי שיעבור על הדימות מי שהזמין את הבדיקה, או רופא אחר שעוסק בתחום ציסטות בבלוטת הפינאל, כדי לברר אם יש השפעה על הסביבה המידית. אם אין השפעה על הסביבה, לרוב בוחרים לעקב. בברכת בריאות, כרמל ערמון

12/08/2018 | 22:08 | מאת: סגית

רציתי לברר האם אתה ממליץ על אחד המומחים בציסטה? באיזור של חיפה והקריות עדיף אם יהיה שיך לקופת חולים כללית . תודה רבה פרופ כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים