תוצאות בדיקת EMG- פענוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/08/2018 | 15:48 | מאת: צבי

שלום ד"ר, בן 40. בעקבות תחושת עקצוצים ברגל ימין (ללא כאב), נשלחתי לבדיקת EMG. תוצאות הבדיקה: "תמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לנוירופתיה פוקלי קל של העצב הסורלי מימין. פרט לכך, שאר הבדיקה תקין". צירפתי גם קובץ של הבדיקה עצמה. עקב יציאת הרופא הנוירולוג לחופשה, אשמח לדעת האם מדובר בממצא מדאיג, ובכלל על המשמעות התפקודית שלו. תודה.

לצבי שלום רב, פענוח של בדיקה צריך להתבצע על ידי מי שהזמין אותה או מי ש"מכסה" בעת העדרו, וחייב להתצע בהקשר הרפואי שבו נשלחה. כמוכן, באותה הזדמנות ניתן להתיחס לצעדים הבאים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים