תוצאות mri מוח ועמטד צווארי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/08/2018 | 21:43 | מאת: מזל

בסד שלום בדיקת mri שעשיתי הרחבה קלה של חדרים ליטרליים פרט לכך הכל בנורמה. C3c4בקע םורמינלי ימיני קטן C5-c6 בקע מרכזי קטן דו םורמינלי בינוני. אני בת 60 אודה על קבלת תשובתכם מה אומר תוצאות mri. תודה שבוע טוב

למזל שלום רב, שלום רב, לצערי אינני יכול לסייע: 1. החובה להסביר תוצאות בדיקה על מי שהזמין אותה, כך שנעשה בהקשר לסיבות שהביאו להזמנת הבדיקה; או במסגרת יעוץ מסודר. 2. כאשר אני הוא זה שצריך להתיחס לבדיקה אני מסתכל בדימות בעצמי. אני מיצר על ההמתנה המובנית בין ביצוע בדיקה לקבלת הסבר על תוצאותיה, אך קצרה ידי מהושיע. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים