כאב ראש רגעי בזמן שיעול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/08/2018 | 17:51 | מאת: כרמי

שלום, יש לי כאב ראש רגעי בזמן שיעול, מה שגורם לי לחרדה. אני רוצה לציין שאין לי בחילות או הקאות בסמן קימה מהמיטה, הכל מתנהל די רגיל . מצב רוחי ירוד לחלוטין מחשש שיש בעיה נוראית. נקבע לי תור לנוירולוג באוקטובר, המון. מן להמתין ובינתיים אני מרגישה ממש רע. אשמח לקבל חוות דעתך . תודה רבה, כרמי

לכרמי שלום רב, הצורך להמתין לבדיקת רופא במערכת הציבורית הוא אכן מלחיץ. הפתרונות: 1. לממן את המערכת הצבורית כפול מן הנוכחי, כדי שנגיע לממוצע ההוצאה במדינות ה- OECD.(אלה המדינות המפותחות כלכלית , עליהן אנו נמנים); 2. לפנות למערכת הפרטית - הוצאה פרטית חד-פעמית לקצר לך את התור, כתחליף לאפשרות הראשונה - מס בריאות חודשי כפול+השתתפות כפולה ממיסים + (עדיין) הוצאה כפולה פרטית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

12/08/2018 | 19:49 | מאת: כרמי

לא הבנתי את התשובה לשאלה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים