נימולים ביד ימין מיום שישי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/07/2018 | 01:05 | מאת: אנונימי

שלום, ביום שישי האחרון קצה האצבע האמצעית ביד ימין נרדמה לי עד עכשיו. עכשיו בכל היד יש נימולים. אשמח לדעת מה זה יכול להיות? תודה רבה..

לאנונימי שלום רב, שאלות "מה זה יכול להיות" אינן אופטימליות להתיחסות כללית, כי התשובות נעות לרוב מן הקל לכבד. לא ארצה להמצא מקל בכבד, או מכביד בקל. כך לא ארצה שקוראי יקלו לראש שלא לצורך אם יתפסו לאפשרות הקלה, או יבהלו שלא לצורך אם יתפסו לכבדה. לכן העצה הטובה ביותר אם הופיע שנוי בתחושה היא שתפנה להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים