מדברת ג׳יבריש כשמעירים אותי משינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/07/2018 | 23:40 | מאת: מור

שלום רב, אני בת 24, בריאה בדרך כלל. מזה מספר חודשים הוריי ובן זוגי מעידים כי כשמעירים אותי משינה, אני משוחחת אתם בג׳יבריש למשך מספר דקות. הם טוענים שבזמן זה אני מדברת באינטונציה של שפה לכל דבר, רק שאי אפשר להבין את מה שאני אומרת. אני לעומת זאת חווה את זה אחרת: אני זוכרת בבירור את השיחות עמם כשהם מעירים אותי משינה, וגם זוכרת שמבחינתי דיברתי איתם בעברית, עם מילים בעלות תוכן ומשמעות ברת הבנה. רציתי לשאול מה פשר הדבר, האם מדובר בתופעה נורמטיבית? תודה מראש!

למור שלום רב, לא נשמע כתופעה "נורמטיבית." שווה פניה לבירור נוירולוגי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים