פענוח eeg בעירנות ונמנום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/07/2018 | 17:52 | מאת: מרים

שלום רב, בתי בת 18 מטופלת 7 שנים בטימוניל רטרד- קרבמזפין פעם ביום ללא התקפים. בבדיקת eeg אחרונה נכתב: " לסירוגין נרשמו גלים 5 לשניה על פני אזור פרונטו- טמפורלי שמאלי וימני באופן בלתי תלוי. לסיכום- איטיות פרונטו- טמפורלית ימנית ושמאלית קלה, בלתי קבועה ובלתי תלויה".האם יתכן שממצא זה הוא תוצאה של שימוש ארוך טווח בתרופה? האם יכול לרמז על פעילות אליפטוגנית? תודה רבה, מרים

למרים שלום רב, פענוח בדיקה -- על ידי מי שהזמינה. אם רוצה לערב נוירולוג אחר - אז במסגרת יעוץ מרפאתי מסודר, כאשר ה-EEG לפניו, על דיסק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים