נגישות
נגישות

נטילת טימוניל 300 בהיריון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/06/2018 | 13:27 | מאת: גלית.צ.

שלום רב, האם נטילת התרופה לאפילפסיה מסוג טימוניל רטרד 300 כדור ביום מותרת לתקופת ההיריון?

לקריאה נוספת והעמקה

התיעצי אם רופאייך. יש לאזן בין הגברת הסכוי למום מולד לעובר, בהנתן שניתן את חלקם למנוע (או להקטין את הסכון) , את חלקם האחר לגלות מראש ואחרים לא זה ולא זה, כנגד התועלת לאם בהמשך טיפול יעיל. לכן ההחלטה חייבת להיות בהתיעצות עם רופאייך, רצוי לפני הכניסה להריון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים