מה זה אומר הופמן וטרמנר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/06/2018 | 12:44 | מאת: גילעד

עברתי בדיקת ניורולוג הבדיקה סה"כ ניראת תקינה . עוד רשום הופמן וטרמנר חיובי דו צדדי מה זה אומר?

לגלעד שלום רב, מדובר בהחזרים המופקים באצבעות הידיים, כאשר בטכניקות שונות של הסטת האצבעות האגודלים מגיבים בתנועת כפוף. ההחזרים לעתים נמצאים באנשים בריאים אך לעתים מעידים על שוני במסלול המחבר בין התאים הפוקדים במוח לבין התאים הפוקדים על השריר במיח השדרה. על כן משמעות הבדיקה היא תלויית הקשר, ומוטב לבררה עם מי שערך את הבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

21/06/2018 | 10:19 | מאת: גילעד

מה התסמינים שיכולים לנבוע מבעיה זאת אם ביכלל?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים