רדיקולופטיה בגובה L5-S1

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/06/2018 | 06:26 | מאת: אריק

שלום פרופ׳ ערמון יש לי שאלה כללית האם יכול להיות קשר כלשהו בין רדיקולופטיה L5-S1 לבין בעיה בשלפוחית השתן? הכוונה היא לשלפוחית היפוטונית תודה אריק

לאריך שלום רב, התפחות שלפוחית היפוטונית מחייבת בירור בהקדם, ולא בהתכתבות. פנה לאורולג או נוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

20/06/2018 | 18:55 | מאת: אריק

תודה על התשובה המהירה, הייתי בבירור גם אצל נוירולוג כולל בירור לטרשת נפוצה וגם אצל אורולוג אך לא הצביעו על הסיבה לבעיה. האם ניתן להגיע אליך באופן פרטי לקבלת חוות דעת שניה? בברכה אריק

לאריק שלום רב, אשמח לראותך. ניתן להגיע למרפאתי 077-777-9222. היא מתקיימת בימי חמישי אחה"צ מאוחרים /ערב מוקדם, כולל מחר. אנא הגע עם דיסקים של הדימום ועם תוצאות כל בדיקותיך. בברכת בריאות ולהתראות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים